jeugd: tennis en padel

Quick Tennis & Padel is een sportieve en gezellige vereniging. Bij ons kunnen zowel recreatieve als de meer prestatieve spelers gedurende hun jeugdjaren met veel plezier op het juiste niveau tennissen en padellen. Ze dragen hun steentje bij en zijn trots op onze vereniging. Kom je ook bij ons tennissen of padellen? Lees hier alles over tennis- en padelmogelijkheden voor de jeugd, tarieven en de jeugdcompetitie.

Tenniskids

Tenniskids is hét KNLTB-tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Samen spelen en plezier hebben; daar draait het om!

Hoe werkt het?

Startende tenniskidsleden t/m 12 jaar kunnen de eerste 6 maanden (gedurende zomer- of wintertraining) gebruik maken van het Tenniskidsprogramma. Tijdens dit programma kunnen kinderen trainingen volgen voor het normale tarief (bekijk onderaan deze pagina welk tarief voor jouw kind geldt), maar is er geen contributie verschuldigd.

Juniorentennis

Je bent bij tennis een junior als je tussen de 11 tot en met 17 jaar oud bent. Jeugdspelers van 11 en 12 jaar oud kunnen in Tenniskids (t/m 12 jaar) spelen of bij de junioren. De tennisleraar kijkt wanneer een speler, qua niveau, kan doorstromen naar de junioren. Junioren spelen net zoals de senioren op een hele baan met de bekende gele tennisbal.

Kom je ook lessen?

Om tennislessen te kunnen volgen bij Tenniskids of bij de junioren, moet je lid zijn van Quick Tennis en Padel. Ben je nog geen lid? Meld je dan eerst aan.

Padel voor junioren

Padel kan al worden gespeeld vanaf  4 jaar. Doordat de sport snel te leren is, kunnen kinderen razendsnel meespelen en hebben ze snel plezier. Het is daarnaast een ideale sport voor motoriek en coördinatie en door het dubbelspel leren kinderen meteen spelen in een teamsport.

Probeer het uit!

Heb je nog nooit padel gespeeld? En wil je eens uitproberen of dit iets voor jou is? Kom dan eens mee doen met een gratis proefles! Zo kun je eerst kijken of je dit leuk zou vinden, voordat je je voor de trainingen aanmeldt. Onze trainers vertellen je dan alles over de sport en laten je zien hoe leuk padel is.

Tarieven

Training van 17 of 20 weken, van oktober t/m maart voor alle leden t/m 17 jaar.

 • Tarief voor tenniskids rood – 45 minuten – 1 tennisbaan – binnen – €175 p.p.
 • Tarief voor tenniskids oranje – 45 minuten – 2 tennisbanen – binnen – 6 tot 8 spelers – €240 p.p.
 • Tarief voor tenniskids groen/geel/junioren – 75 minuten – 2 tennisbanen – buiten – 6 tot 8 spelers – €210 p.p.

Training van 17 weken op de buitenbanen, van april t/m september voor alle leden t/m 17 jaar.

 • Tarief voor tenniskids rood – 50 minuten – 2 tennisbanen – 6 tot 10 spelers – €115 p.p.
 • Tarief voor tenniskids oranje – 50 minuten – 2 tennisbanen – 5 tot 8 spelers – €140 p.p.
 • Tarief voor tenniskids groen/geel/junioren – 75 minuten – 2 tennisbanen – 5 tot 8 spelers – €210 p.p.
 • Het is ook mogelijk om een tweede lesmoment per week af te nemen. Dit kan op het inschrijfformulier en bij de trainers worden aangegeven. Afhankelijk van de animo en zal de indeling plaatsvinden.

Privélessen op de buitenbanen, voor 1 persoon t/m 17 jaar.

 • Tarief voor max. 1 persoon – minimaal 5 trainingen – maximaal 10 trainingen – 50 minuten – 1 tennisbaan – €50 per training

Training van 17 weken, van april t/m september voor alle leden t/m 17 jaar.

 • Tarief voor junioren – 50 minuten – 4 spelers – €140 p.p.
 • Het is eventueel mogelijk om met twee personen training te volgen. Dit kan enkel in overleg met de padeltrainers.

Training van 17 weken, van oktober t/m maart voor alle leden t/m 17 jaar.

 • Tarief voor junioren – 50 minuten – 4 spelers – €140 p.p.
 • Het is eventueel mogelijk om met twee personen training te volgen. Dit kan enkel in overleg met de padeltrainers.

Jeugdcompetitie

Tijdens de competitie speel je in teamverband wedstrijden voor jouw vereniging. Door wedstrijden te spelen, word je steeds beter en krijg je meer plezier in de sport. Competitiewedstrijden voor de jeugd zijn meestal in de buurt en vinden plaats op de zondagen. Lijkt het jou ook leuk om wedstrijden te spelen of heb je vragen? Geef je op bij de tenniskidsfunctionaris of jeugd competitieleider van Quick Tennis & Padel.