Over Quick Tennis & Padel

Lees hier alles over onze vereniging, maak kennis met ons bestuur, onze vrijwilligers en commissies.

Onze vereniging

Quick Tennis & Padel bestaat al sinds 1952 en is uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met ongeveer 900 leden, jeugd en senioren. Onze vereniging bevindt zich in Oldenzaal bij recreatiegebied Het Hulsbeek. Je kunt het hele jaar door tennissen op onze 11 ProVision all-weather tennisbanen en padel spelen op onze 2 padelbanen, ook ’s avonds. In de winter heb je zelfs de keuze om buiten of binnen te spelen, wanneer 4 tennisbanen worden omgetoverd tot binnenbanen door middel van een blaashal.

Stichting Tenniscentrum Oldenzaal

Stichting Tenniscentrum Oldenzaal is verantwoordelijk voor de exploitatie van de tennisbanen, de accommodatie en de blaashal in de winter. Tevens zijn zij met hun onderhoudsploeg verantwoordelijk voor het onderhoud van het park. In de wintermaanden kun je tegen betaling een van de binnenbanen in de blaashal huren via de stichting.

Sfeervol en fanatiek

Gezelligheid en competitie gaan hand in hand bij Quick Tennis & Padel. Er worden regelmatig toernooien en evenementen georganiseerd. Iedereen kan op zijn eigen niveau tennissen en naderhand is er volop gelegenheid voor gezelligheid in onze kantine of op het terras.

 

Bestuur

Onze club draait voor een zeer belangrijk deel op de vrijwillige inzet van het bestuur en de commissieleden. En dat doen ze met veel enthousiasme!

Ralf Maathuis

Voorzitter

Mail Ralf

Erik Christenhusz

Penningmeester

Mail Erik

Sandy Nijhuis

Secretaris

Mail Sandy

Niels te Boekhorst

Technische commissie

Mail Niels

Vacant

Technische commissie

Iets voor jou?

Ralf Maathuis

Voorzitter

Mail Ralf

Vacant
Erik Christenhusz

Penningmeester

Mail Erik

Sandy Nijhuis

Secretaris

Mail Sandy

Niels te Boekhorst

Technische commissie

Mail Niels

Vacant

Technische commissie

Iets voor jou?

Vrijwilligers

Ledenadministratie

Ledenadministratie

Mail ledenadministratie

Barcoördinator

Barcoördinator

Mail barcoördinator

Competitieleiders

Anne Wissink & Janneke Zengerink-Haarman

Mail Anne & Janneke

Commissies

Wil je ook dichter bij de club betrokken zijn en jouw steentje bijdragen? Meld je dan aan voor een vrijwilligersfunctie of kom bij een van onze commissies!
Of heb je een leuk idee? Laat het ons dan weten!

Padel commissie

De padel commissie regelt, zoals de naam zegt, alles wat met padel te maken heeft. Trainingen, clinics, toernooien, evenementen en meer. 

Jeugd commissie

De jeugdcommissie regelt alles voor onze jeugdleden. Zoals trainingen en het tenniskamp, maar ook evenementen, activiteiten, toernooien en competities.

Activiteiten commissie

De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor alle activiteiten voor senioren. Denk aan evenementen en toernooien, zoals het jaarlijkse Quick Open.

Sponsor commissie

De sponsorcommissie regelt de werving van sponsoren, maar ook het contact met huidige sponsoren en organiseren van sponsor-uitingen.

Onderhoudsploeg

De onderhoudsploeg houdt zich bezig met ons park-, accommodatie- en baanonderhoud. Dankzij hen kunnen wij lekker tennissen en padellen!