Lid worden bij quick tennis & padel

Wat leuk dat je lid wilt worden van Quick Tennis & Padel in Oldenzaal! Lees hieronder meer over alle lidmaatschapsvormen en tarieven en meld je aan.

Onze lidmaatschappen voor senioren

Senior Tennis en Padel combi abonnement | €230,- per jaar
Tennis- en padel abonnement voor leden van 18 jaar en ouder.

Senior Padel abonnement | €100,- per jaar
Padel abonnement voor leden van 18 jaar en ouder.

Senior Tennis abonnement | €170,- per jaar
Tennisabonnement voor voor leden van 18 jaar en ouder.

Senior Dag abonnement | €127,50 per jaar
Tennisabonnement voor enkel doordeweekse dagen. Hiermee kun je vrij tennissen of trainingen volgen op maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 16.00 uur, clubevenementen uitgezonderd.

Winter abonnement | €75,- per jaar
Tennisabonnement voor gebruik van de buitenbanen in de winterperiode van 1 oktober t/m 1 april.

Dit lidmaatschap is bedoeld voor leden van andere verenigingen die op ons park graag ook ’s winters buiten willen blijven tennissen.

Weekend student abonnement | €90,- per jaar
Tennisabonnement voor senior leden die buiten een straal van 50 km vanaf Oldenzaal gaan wonen en studeren, maar toch lid willen blijven van de vereniging. Dit geldt dus alleen voor studenten die al lid zijn van Quick Tennis & Padel.
Je kunt je elk jaar vóór 1 december aanmelden als student-lid bij de ledenadministratie met een actueel e-mailadres en een kopie van het inschrijvingsbewijs van jouw onderwijsinstelling.

Let op: dit lidmaatschap geeft alleen speelrecht in de weekenden.

Kennismaking tennis of padel | €40,- voor 3 maanden
Tijdelijk tennis- of padelabonnement voor spelers die eenmalig kennis willen maken met tennis of padel. Dit abonnement is 3 maanden geldig.*

* Voorbehouden om één keer kennis te maken met de sport. Niet mogelijk als reeds al eerder gebruik is gemaakt van de Zomerchallenge of het Zomerabonnement.

Niet-actief lid | €23,25 per jaar
Voor leden die door gezondheidsredenen voor een langere periode niet kunnen tennissen wordt de mogelijkheid geboden te wisselen naar een “niet-actief” lidmaatschap. Dit geldt dus alleen wanneer je al lid bent van Quick Tennis & Padel.
Je kunt jouw lidmaatschap wisselen naar niet-actief lid bij de ledenadministratie met een actueel e-mailadres onder vermelding van de verwachte duur van de uitval.

Onze lidmaatschappen voor de jeugd

Junior Padel abonnement t/m 17 jaar | €25,- per jaar
Padel abonnement voor jeugdleden van 13 t/m 17 jaar.*

* Geldig vanaf het jaar waarin je 13 wordt.

 

Junior Padel abonnement t/m 12 jaar | €10,- per jaar
Padel abonnement voor jeugdleden van 12 jaar en jonger.*

* Geldig tot het jaar waarin je 12 wordt.

 

Junior Tennis en Padel abonnement t/m 17 jaar | €90,- per jaar
Tennis- en padel abonnement voor jeugdleden van 13 t/m 17 jaar.*
Bij een tennisabonnement ben je als jeugdlid ook automatisch gratis lid van padel.

* Geldig vanaf het jaar waarin je 13 wordt.

Junior Tennis en Padel abonnement t/m 12 jaar | €60,- per jaar
Tennis- en padel abonnement voor jeugdleden van 12 jaar en jonger.*
Bij een tennisabonnement ben je als jeugdlid ook automatisch gratis lid van padel.

* Geldig tot het jaar waarin je 12 wordt.

Tenniskids kennismakingsabonnement t/m 12 jaar | gratis
Tennisabonnement voor kinderen t/m 12 jaar die willen kennismaken met tennis.*
Startende tenniskidsleden t/m 12 jaar kunnen de eerste 6 maanden (gedurende zomer- of wintertraining) gebruik maken van het Tenniskidsprogramma. Tijdens deze trainingen is geen contributie verschuldigd, maar de kinderen dienen wel te worden aangemeld als lid van de vereniging.

* Geldig tot het jaar waarin je 12 wordt.

Bardienstbijdrage

Seniorleden (van alle senior abonnementen) betalen €20,00 bardienstbijdrage per jaar*. Dit is geen contributie, maar is wel verplicht. Het bedrag is terug te verdienen door een bardienst te draaien. De vergoeding voor het draaien van een bardienst bedraagt €15,00 per keer met een maximum van 8 keer per jaar. Nieuwe leden betalen een bedrag naar rato vanaf het moment dat ze lid worden.

* De bardienstbijdrage wordt naar rato en per kwartaal berekend. Wanneer je dus later in het seizoen lid wordt, hoef je niet de volledige bijdrage te betalen. Word je lid na 1 april, dan betaal je nog €15,00 voor de rest van het jaar. Na 1 juli is dit €10,00 en na 1 oktober is dit €5,00 voor de rest van het jaar.

Opzeggen?

Wil je jouw abonnement opzeggen? Doe dit dan vóór 1 december. Opzeggen kan namelijk uitsluitend per 1 januari, met een opzegtermijn van 1 maand. Zeg je later op? Dan betaal je de rest van het jaar contributie.

Het opzeggen van je lidmaatschap dien je schriftelijk te doen (vóór 1 december dus) middels een brief die je stuurt aan de ledenadministrateur of middels een e-mail aan de ledenadministratie.

Ben jij klaar om je in te schrijven?

Vul dan nu het inschrijfformulier in! Jouw lidmaatschap is geldig van 1 januari t/m 31 december en wordt elk jaar automatisch verlengd. Indien je lidmaatschap ingaat in april of later dan betaal je dit jaar slechts voor de resterende maanden. Bij het inschrijven wordt ook €17,50 inschrijfgeld in rekening gebracht voor senioren. Voor junioren is het inschrijfgeld €9,00.