onze sponsoren

Lees hier alles over onze sponsorpakketten en andere mogelijkheden en bekijk onze sponsoren.

Onze vereniging

Al sinds 1952 biedt Quick Tennis & Padel iedereen de mogelijkheid om te tennissen. Als vereniging willen we altijd voorop lopen en onze leden de beste faciliteiten aanbieden. Met 10 all-weather tennisbanen, waarvan 4 overdekt in de winter door middel van een blaashal én met 5 padelbanen, beschikken wij over een unieke accommodatie in de regio! Als voorloper beschikken wij als eerste vereniging in de regio over een blaashal en zijn wij één van de eerste verenigingen met eigen padelbanen. Door deze faciliteiten kunnen onze leden het hele jaar door buiten tennissen of padellen en is het ’s winters mogelijk om binnen een tennisbaan te huren.

Sponsoring

Op dit moment telt onze vereniging meer dan 800 leden, waarvan 150 jeugdleden en 650 seniorleden. Hiermee zijn wij één van de grotere sportverenigingen in de regio. Onze vereniging bestaat dankzij leden, vrijwilligers en sponsoren. Zij vormen een onmisbare schakel en bieden Quick Tennis & Padel de mogelijkheid om continu te investeren in activiteiten en faciliteiten voor onze leden en onze sport in het algemeen. Samen willen wij de komende jaren verder groeien! Sponsoring is naast contributiegelden de belangrijkste inkomstenbron voor Quick Tennis & Padel. Door sponsoring blijft de vereniging financieel gezond en zijn wij in staat te investeren in onze jeugd, activiteiten, materialen, trainers en overige voorzieningen. Met de steun van sponsoren kunnen huidige en toekomstige leden bij ons trainen, wedstrijden spelen, maar bovenal gezond blijven en plezier maken! Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Word sponsor en zorg mede voor de verdere groei van Quick Tennis & Padel!

Bekijk onze sponsorpakketten

Wil jij jouw bedrijf óók verbinden aan Quick Tennis & Padel? In overleg is alles mogelijk, van hoofdsponsor tot baansponsor, van teamsponsor tot toernooisponsoring. Met onze standaard sponsorpakketten willen we jou al een voorzet geven. Heb je zelf andere ideeën of wensen? Laat het ons weten via sponsoring@quicktennis.nl

Sponsoren

Heb je interesse om ook een steentje bij te dragen als sponsor? Laat het ons dan weten!

Vindingrijck
Vindingrijck
Vindingrijck
Vindingrijck