FAQ En reglementen voor leden

Ben je al lid van Quick Tennis & Padel in Oldenzaal? Lees hieronder meer over onze reglementen en veelgestelde vragen.

Wat moet ik doen tijdens een bardienst?

Wat moet ik doen tijdens de bardienst?
In het dagschema staan, in principe, 2 namen van leden die dienst gaan doen. De eerstgenoemde haalt bij het Shell Tankstation de sleutel. Verdere instructie’s vind je in de handleidingen die op de bar liggen. Succes en alvast bedankt voor de uitvoering van een goede bardienst!

Download hier de takenlijst voor de bardienst.

Help, het is mijn eerste bardienst!
Doe je voor de eerste keer een bardienst dan is het prettig om vooraf te weten wat je moet doen.
Daarom hierbij een stap voor stap instructie.

Download hier de stap voor stap instructie.

Hoe meld ik me aan voor een bardienst?

Om een bardienst te plannen maak je bij voorkeur gebruik van de KNLTB Club-app. Veel gemakkelijker!

Hoe werkt de KNLTB Club-app dan?
Open de app. Kies onderin het scherm voor “Club” en vervolgens bovenin het scherm voor “Diensten”. Je ziet dan meteen de lijst met beschikbare diensten.

Wil je liever via de website inplannen?
Dat kan via deze link. Let op bij de inlogpagina: wanneer je het Quick Tennis logo nog niet ziet, moet je als verenigingsnaam “Quick-tennis” invullen. Let er vervolgens op dat je inlogt met het Bondsnummer en niet met het Clublidnummer. Klik op het icoontje rechts in de balk en kies voor Bondsnummer.

Waar moet je nog meer op letten?
De diensten op vrijdagavond zijn van 19:30 uur tot 22:30 uur (of korter). De diensten op deze avond staan open voor 1 persoon en de vergoeding bedraag € 10,00. Dit alles omdat er op die avonden weinig gebruik gemaakt wordt van de banen (deze regel geldt niet op competitie- of toernooiavonden).

Hoe reserveer ik een baan via de KNLTB Club-app?

Voor het reserveren van de tennisbanen maken we gebruik van de KNLTB Club-app. Zorg dus eerst dat je deze app gedownload hebt op jouw mobiele telefoon.

Bekijk hier de handleiding voor het reserveren van een baan met de KNLTB Club-app.

Wat zijn onze huisreglementen?
Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Wil je jouw abonnement opzeggen? Doe dit dan vóór 1 december. Opzeggen kan namelijk uitsluitend per 1 januari, met een opzegtermijn van 1 maand. Zeg je later op? Dan betaal je de rest van het jaar contributie.

Het opzeggen van je lidmaatschap dien je schriftelijk te doen (vóór 1 december dus) middels een brief die je stuurt aan de ledenadministrateur of middels een e-mail aan de ledenadministratie.