meld je aan voor de voorjaarscompetitie

van maart-april t/m juni 2024

Meld je nu aan voor de Voorjaarscompetitie 2024!

De najaarscompetitie 2023 is bijna ten einde, er worden nog wat wedstrijden ingehaald. We hopen dat jullie fijn hebben gespeeld en net als ons weer uitkijken naar de volgende competitieronde. Wij zijn alweer druk bezig achter de schermen met de voorjaarscompetitie 2024.

Meld je nu aan!

Je kunt je team nu aanmelden voor de voorjaarscompetitie 2024 door middel van dit formulier! Doe dit op tijd, de sluitingsdatum is 24 december 2023.

LET OP: Opgave voorjaarscompetitie 2024 kan alleen via het formulier. Dit kan niet via de mail, niet via de tennisleraren, niet via een appje of iets dergelijks. Kijk voor meer voorwaarden op het formulier.

Wanneer is de voorjaarscompetitie 2024?

De voorjaarscompetitie 2024 begint eind maart of begin april (afhankelijk van de dag waarop je speelt) en eindigt begin juni. Bij sommige dagen/avonden is de voorjaarscompetitie om de week. Bekijk hier het overzicht van alle data van de voorjaarscompetitie 2024.

Zomercompetitie

Wij krijgen ook al vragen over de zomercompetitie, wil je misschien (ook) mee doen met de zomercompetitie 2024? Mail dan even naar competitie@quicktennis.nl.