bardienstcommissie

Lees hier alles over de bardienstcommissie. Word jij ook vrijwilliger?

De bardienstcommissie

Quick Tennis & Padel is méér dan alleen een plek om te sporten, wij zijn ook een sociale ontmoetingsplek! Sportiviteit op de baan is belangrijk maar minstens zo belangrijk is de gezelligheid naast de baan. De kantine vormt daarin het verlengstuk van de tennis- en padelbaan en het middelpunt van onze vereniging voor alle sociale contacten en gezelligheid.

De bardienstcommissie is verantwoordelijk voor de bardienstplanning en invulling van alle bardiensten. Achter de schermen zorgt de bardienstcommissie voor voldoende vrijwilligers zodat de kantine ’s avonds en tijdens activiteiten geopend is!

Jij wil toch ook dat de kantine geopend is om gezellig een drankje te kunnen doen? Meld je dan snel aan voor de bardienstcommissie!

Word jij lid?

  Of wil je meer weten? Neem dan contact op met Ralf!

  Ralf

  Wat ga je doen?

  • Je beheert de dienstenplanning in de KNLTB ClubApp
  • Je gaat actief onze leden benaderen om bardiensten in te vullen
  • Als bardiensten niet zijn ingevuld ga je leden inroosteren
  • Inventariseren en benaderen van enthousiaste vrijwilligers voor de barpoule
  • Je bent het aanspreekpunt van onze barpoule met vrijwilligers

  Met ons vrijwilligersbeleid waarbij seniorleden zijn verplicht om minimaal 2 vrijwilligersdiensten per jaar te doen staat er een goede basis voor het invullen van de bardiensten. Voor dit jaar zijn alle bardiensten gepland en al ingevuld maar voor 2024 hebben we nog een uitdaging…

  Daarom zoeken wij voor de bardienstcommissie: Vrijwilligers die goed in plannen en communicatief vaardig zijn. Als commissie hoef je zelf geen bardiensten te draaien (tenzij je dat uiteraard zelf wil) maar plan en organiseer jij achter de schermen dat de diensten door andere leden worden gedraaid.

  Tijdsbesteding

  De gemiddelde tijdbesteding zal variëren, maar reken gemiddeld op 3 uur per maand. Het moment waarop de activiteiten worden uitgevoerd is grotendeels zelf te bepalen.

  Wie zoeken we?

  Voor deze commissie zijn wij op zoek naar minimaal 2 personen die de bovenstaande taken van de bardienstcommissie willen oppakken. Heb je vragen over deze commissie? Neem dan contact op via bardienst@quicktennis.nl.

  Interesse?

  Wij hopen jou op korte termijn te mogen verwelkomen binnen ons enthousiaste team van vrijwilligers! Help de club en meld je snel aan!