jeugdcommissie

Lees hier alles over de jeugdcommissie. Word jij ook vrijwilliger?

De jeugdcommissie

De Jeugd heeft de Toekomst!

Bij Quick Tennis & Padel vinden we dat de Jeugd een van de pijlers van de club is en moet blijven. Dit doen we door middel van een actief Jeugdbeleid dat wordt uitgevoerd en ondersteund door de leden van de Jeugdcommissie en enthousiaste ouders. Er zijn ook veel jeugdleden die helpen bij het ondersteunen van de Jeugdcommissie. Toch kunnen we altijd extra hulp gebruiken. Ook omdat een aantal leden van de Jeugdcommissie heeft aangegeven (langzaam) af te willen bouwen, omdat bijv. de eigen kinderen ouder worden en inmiddels beter tennissen dan de ouders zelf…

De Jeugdcommissie werkt zelfstandig inzake Jeugdactiviteiten, maar ook veel samen met andere commissies, het bestuur en zeker de trainers. Dit om de Jeugdcompetitie, trainingen en activiteiten in goede banen te leiden.

Word jij lid?

  Of wil je meer weten? Neem dan contact op met Tim!

  Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers om onze jeugdcommissie te versterken. Dus, als je een passie hebt voor tennis/padel en jeugdontwikkeling, en als je gelooft dat we de toekomstige Djokovic, Alcarzaz, Sabalenka en Gauff in ons midden hebben, dan is dit je kans! Óók heeft Nederland nog geen wereldtopper in padel, misschien komt de eerste Nederlandse wereldspeler wel gewoon uit Oldenzaal én heb jij bijgedragen aan zijn of haar ontwikkeling!

  Wat ga je doen?

  • Organiseren van jeugdevenementen:
   • Quick Open Jeugd Toernooi
   • Poffertjestoernooi
   • Jeugdkamp
   • Diverse activiteiten in het voor- en najaar
   • Heb je goede ideeën laat het weten!
  • Samen met de commissie ben je verantwoordelijk voor de jeugdcompetitie in het voorjaar en het najaar. Het gaat hierbij om de teamindelingen ism de trainers, competitieleider zijn op wedstrijddagen etc.
  • Organiseren van activiteiten t.b.v. ledenwerving (Boeskoolfit, Quick Open Dag).
  • Samen met de trainers denk je mee over het trainingsaanbod.
  • Communicatie naar ouders en de Jeugdleden over alle genoemde zaken.
  • Gezellig een aantal keer per jaar met ons uit eten en samen meedoen bij activiteiten van de club.

  De Jeugdcommissie is een actieve commissie die zich met veel enthousiasme inzet voor de jeugd van Quick Tennis & Padel. Met 150 tennissende jeugdleden hebben we een actieve jeugdafdeling waar we als vereniging trots op zijn. Maar naast tennis willen we de Oldenzaalse jeugd de komende periode ook graag aan het padellen krijgen; dus dit zal ook een van de belangrijke onderwerpen worden.

  Tijdsbesteding

  We vergaderen ongeveer eens per 6 weken en hoeveel tijd je kwijt bent is afhankelijk van diverse factoren. Zo zijn we rondom en tijdens de competities drukker dan bijv. in de wintermaanden; hier zit de tijd meer in het organiseren van een aantal activiteiten.

  Wie zoeken we?

  Het zou leuk zijn als we 3 personen als lid van de Jeugdcommissie zouden mogen verwelkomen en mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om deze via jeugd@quicktennis.nl te stellen. Je kan ook altijd een van de leden van de Jeugdcommissie vragen; je kent er vast wel iemand van: Marloes Postel, Saskia Haarhuis, Sabine Grashof, Erik Horsthuis, Hanneke Brouwer en Tim Leusink. Ook is het geen probleem om eens bij een van onze vergaderingen aan te sluiten of mee te kijken bij wat we organiseren.

  Interesse?

  Wij hopen jou op korte termijn te mogen verwelkomen binnen ons enthousiaste team van vrijwilligers! Help de club en meld je snel aan!