sponsorcommissie

Lees hier alles over de sponsorcommissie. Word jij ook vrijwilliger?

De sponsorcommissie

Leden, vrijwilligers én sponsoren zijn de belangrijkste pijlers van een vereniging, zonder sponsoren kan onze vereniging niet bestaan! De sponsorcommissie benadert nieuwe sponsoren, organiseert activiteiten voor onze sponsoren en zorgt voor exposure. De sponsorcommissie brengt de vereniging in verbinding met het bedrijfsleven in Oldenzaal en omstreken.

Afgelopen jaar is het fundament van de sponsorcommissie gelegd met onze nieuwe sponsorpakketten. Nu moeten we de Quick Tennis & Padel verbinden met het bedrijfsleven én het sponsorbeleid verdere invulling geven…

Vind jij het leuk om contact te leggen met potentiële sponsoren, je netwerk uit te bereiden en relaties te onderhouden? Meld je dan snel aan voor de sponsorcommissie!

Word jij lid?

  Of wil je meer weten? Neem dan contact op met Ralf!

  Ralf

  Wat ga je doen?

  • Benaderen potentiële sponsoren
  • Verder uitwerken van het sponsorbeleid
  • Uitzetten en organiseren acties voor het binden en werven van nieuwe sponsoren
  • Relatiebeheer met huidige sponsoren
  • Behartiging sponsorbelangen binnen de vereniging
  • Bijdragen aan exposure van sponsoren
  • Organisatie sponsorevenementen voor bestaande sponsoren

  Daarom zoeken wij voor de sponsor commissie: Enthousiaste vrijwilligers met organisatorische vaardigheden die makkelijk contact leggen met sponsoren. In de sponsor commissie zit namelijk alles van commercie, organisatie tot communicatie! Ben jij degene die de sponsor commissie naar een hoger niveau tilt en deze mooie en leerzame uitdaging ziet zitten?

  Tijdsbesteding

  De gemiddelde tijdbesteding zal variëren, maar reken gemiddeld op 4-6 uur per maand. Het moment waarop de activiteiten worden uitgevoerd is grotendeels zelf te bepalen.

  Wie zoeken we?

  Ter uitbreiding van deze commissie zijn wij op zoek naar minimaal 3 personen die samen met o.a. Roland Slot de sponsoring voor onze vereniging willen oppakken. Heb je vragen over deze commissie? Neem dan contact op via voorzitter@quicktennis.nl

  Interesse?

  Wij hopen jou op korte termijn te mogen verwelkomen binnen ons enthousiaste team van vrijwilligers! Help de club en meld je snel aan!